Van fake wetenschap via klandestiene denktank naar morbide nieuw normaal

Deel 2 van de petitietekst aan de senatoren van de Eerste Kamer over de aangenomen Pandemiewet: Geen data, geen wetenschap; clandestiene valsspelers en de maatregelwitwasmachine.
De Groene Rekenkamer (Semi-pro)
- Analyse van het nieuws

De spelers

Van het gebrek aan transparantie komen we bij de instituties. Zonder uitzondering zijn deze niet onafhankelijk, maar er was nooit echt reden tot klagen, leek het tot voor kort.

We zien gek genoeg een hoofdrol voor het CBS, dat doodsoorzaken categoriseert en via Twitter heel prominent aanwezig is. Geen enkel Woo-verzoek aan CBS is gehonoreerd. Zoiets elementairs als het koppelen van moment van overlijden aan injectiedatums, het was zo nuttig geweest. Maar niemand onderzocht het. Niemand gaf de data vrij.

Wetenschap zonder data?

Wetenschap! zegt u? Wij vertrouwen op de wetenschap! zeggen senatoren vd Voort, Verkerk en Nanninga, en de minister.

Maar wat is een beroep op wetenschap waard, als de overheid op een datamonopolie blijft zitten. En daarbij informatie verbergt. Cruciale epidemiologische gegevens, over Ct-PCR waarden, modellen, ziekenhuisbezetting, vaccinatieregister, doodsoorzakenbepaling en noem maar op. Verbergen, achterhouden, wegsluizen.

Dus hebben we geen data. Geen data, geen wetenschap; geen openheid; geen controle.

Denktank Desinformatie

Maar wel een klandestiene Denktank Desinformatie die de publieke beeldvorming manipuleerde, volgens dit schema: de maatregelwitwasmachine.
Hiermee konden feitenvrij “maatregelen” als lockdown, schoolsluiting, en avondklok witgewassen worden, plotseling bespreekbaar worden.
Geaccepteerd in plaats van contraproductief, een kunstmatige schijn van effectiviteit, louter en alleen omdat met geheime modelaannames voorspelde doemscenario’s niet uitkwamen. Een redenatie die het niveau van de banaan-in-het-oor tegen krokodillen van de Ernie en Bert sketch op Sesamstraat niet ontstijgt.

Maatregelen

En al die zogenaamde maatregelen, van reisbeperking tot beroepsdrang waren uiteindelijk slechts een hefboom naar injectiedwang. De “pandemie van de ongevaccineerden”? Dat was toch echt een internationaal gecoördineerde gotspe, waarvoor redelijkheid, natuurlijke immuniteit en vrijheid werden geofferd in een brute propagandacampagne. Waar kwam dan die vaccinatie-obsessie vandaan?

Maatregelen heten het te zijn, in een gereedschapskist. Maar verdient dat die benaming wel? Mag het niet pas een maatregel heten als er een causaal effect is? Of is die banaan in je oor ook een maatregel?

Kijk wat het heeft opgeleverd aan gezondheidswinst. Zie hier (figuur) uit de CBS-cijfers een structureel hoge sterfte van 20.000 extra sterfgevallen per jaar. Te koppelen aan maatregelen als lockdowns, deprimerende repressie en natuurlijk de vaccinatiecampagne.

Niet alleen zijn de maatregelen niet geëvalueerd, maar ze blijken contraproductief en zou dát niet de reden zijn dat er de informatie-openbaarheid wordt gefrustreerd?

Vervolgreeks

Dit is deel 2 als vervolg op deel 1: Pandemiewet is een feit; transparantie als tegengif.
Deel 3 gaat over pathologisch bewijs van vaccinatieschade en de toekomstige kunstmatige dreiging van zoönosen, leidend tot repressie onder de One Health Agenda.

twitterFacebooklinkedinmailtwitterFacebooklinkedinmail

Auteur: De Groene Rekenkamer
Aangemaakt:

Neutraliteit

Neutraal
Politiek
Neutraal
Racisme
Neutraal
Sexisme
Onpartijdig
Partijdig