Geen artikelen gevonden voor uw selectie

col-rechts Nieuwe artikelen col-rechts

Penicillium Roqueforti de schimmel die Roquefort zo bijzonder maakt

Roquefort is een schapenkaas waaraan de schimmel Penicillium Roqueforti is toegevoegd. Een schimmel die groeit op brood. Lees hier het bijzondere proces van het maken van deze kaas.
Mariët Jonkhout
(Pro)

Grapefruitsap en medicijnen, een gevaarlijke combinatie

Grapefruit is gezond, maar niet altijd. In combinatie met bepaalde medicijnen kan grapefruitsap zelfs dodelijk zijn. Lees hier hoe dat komt.
Mariët Jonkhout
(Pro)

Probiotica, een beter immuunsysteem door nuttige melkzuurbacteriën

TNO heeft ruim een jaar geleden het advies gegeven probiotica te gebruiken tijdens en na een breedspectrum antibioticakuur. Waarom geven zij dit advies en wat zijn probiotica?
Mariët Jonkhout
(Pro)

Aspergeplas, feit of fabel?

Op dit moment zitten we midden in de aspergetijd. Hoe komt het dat de een wel en de ander niet een penetrante geur ruikt bij het plassen, na het eten van asperges?
Mariët Jonkhout
(Pro)

SpaceX en NASA lanceren twee astronauten succesvol de ruimte in

Na 10 jaar heeft Amerika weer mensen in de ruimte gebracht. Op 30 mei om 21.22 schoot de Falcon9 raket, met daar bovenop de Crew Dragon capsule, geslaagd richting het Spacestation.
Wouter van Silvolde

25 wijntermen waar je wijzer van wordt

Hier vind je de betekenis van 25 wijntermen die je gaan helpen die goede wijnkenner te worden die je altijd al had willen zijn.
Mariët Jonkhout
(Pro)
Meer artikelen ▼

col-rechts Best beoordeeld

25 wijntermen waar je wijzer van wordt

Hier vind je de betekenis van 25 wijntermen die je gaan helpen die goede wijnkenner te worden die je altijd al had willen zijn.
Mariët Jonkhout
(Pro)

SpaceX en NASA lanceren twee astronauten succesvol de ruimte in

Na 10 jaar heeft Amerika weer mensen in de ruimte gebracht. Op 30 mei om 21.22 schoot de Falcon9 raket, met daar bovenop de Crew Dragon capsule, geslaagd richting het Spacestation.
Wouter van Silvolde

Penicillium Roqueforti de schimmel die Roquefort zo bijzonder maakt

Roquefort is een schapenkaas waaraan de schimmel Penicillium Roqueforti is toegevoegd. Een schimmel die groeit op brood. Lees hier het bijzondere proces van het maken van deze kaas.
Mariët Jonkhout
(Pro)

Probiotica, een beter immuunsysteem door nuttige melkzuurbacteriën

TNO heeft ruim een jaar geleden het advies gegeven probiotica te gebruiken tijdens en na een breedspectrum antibioticakuur. Waarom geven zij dit advies en wat zijn probiotica?
Mariët Jonkhout
(Pro)

Hoe waardebonnen de horeca toch niet kan redden

De Horeca is een van de sectoren, die het erg zwaar heeft tijdens de Coronacrisis. Veel horecazaken houden hun hart vast of zij deze crisis kunnen overleven.
Daniel Vergouwen
(Pro)

Grapefruitsap en medicijnen, een gevaarlijke combinatie

Grapefruit is gezond, maar niet altijd. In combinatie met bepaalde medicijnen kan grapefruitsap zelfs dodelijk zijn. Lees hier hoe dat komt.
Mariët Jonkhout
(Pro)
Meer artikelen ▼